Referenciaprojektek

  • A DHL és a KLM által közösen üzemeltetett légi áruforgalmi logisztikai központban a PhiData és az Atos Origin által végrehajtott projektben összetett antennarendszert üzemeltetnek az iD-it Stentor berendezései. Segítségükkel nem csak a targoncák és csomaghordó kocsik kerülnek azonosításra, hanem azok mozgásának iránya is folyamatosan ellenőrzésre kerül a be- és kipakolási folyamatok során.

  • A BTG Electronics Design B.V. által kidolgozott rendszerben számos iD-man olvasó segítségével azonosítanak olyan épjárműveket, amelyek érvényes előfizetéssel rendelkeznek egy fizetős alagút igénybevételéhez.

  • A Forschungsanstalt Agroscope Reckenholz-Tänikon ART által bevezetett berendezés alkalmas állatok egyenkénti azonosítása a sertésfarmon, a legkisebb malacoktól kezdve a teljes állományig.

  • A Flora Holland rendszerében több, mint 100 000 virágszállító alumínium kocsit és azok vezetőit azonosítja az iD-it rendszere. A többszörösen összetett antennarendszerek behálózzák a teljes logisztikai folyamatot, azonosítják a palettákat és követik azok mozgását és mozgásirányát.

  • A szarvasmarháknál használatos TIRIS fül- vagy bendőjeladó automatikus olvasására és azonosításra alkalmas iD-it Orator berendezései helytállnak a böllérházak területén is, ahol az ott felhasznált elektromos berendezések közelében keletkező elektromágneses interferencia már más RFID készülékek működését gátolja.

  • A VBA Aalsmeer területén 9 különböző helyen bevezetett összetett antennarendszerrel rendelkező RFID azonosítás teszi lehetővé a logisztikai központba beérkező virágszállítmányok nyomon követését. A Stentor 216 és Stentor 416 olvasóit a VBA kommunikációs hálózatába integrált Pactor sync hubok nem csak az adatforgalmat, hanem a rendszerek szinkron működését is biztosítják.

  • Az idősek/betegek otthonába telepített rendszer érzékeli azokat a bentlakókat, akiket segítő felügyelet nélkül már nem szabad az utcára engedni. A kapu/ajtó küszöbébe telepített vékony antenna rendszer fölötti áthaladást a rendszer diszkréten jelezi a személyzet felé, ezzel megelőzve a bentlakók esetleges elkószálását.

  • Sportversenyek időmérésére tervezett ChampionChip berendezései a világon mindenütt elterjedtek és közkedveltek.