Antenna design

Az iD-it RFID technológia lehetővé teszi, hogy a felhasználó nyomon kövesse a teljes forgalmat, amely emberi szemmel beláthatatlan területeken is keresztülhaladhat. Speciálisan a padlóba épített antennarendszerek egyidejűleg több logisztikai vonalat képesek követni anélkül, hogy bármely módon megzavarnák vagy feltartanák a folyamatot. Az antennarendszer kialakítása és kiépítése a felhasználó igényeinek megfelelően a rendszer optimalizálásával történik.

Az antennatervezés egyrészt egy geometriai folyamat: az antennáknak a megadott helyre pontosan be kell férnie, és képesnek kell lennie a különböző nagyságú tárgyak egyidejű követésére.

Másrészt az antenna tervezése elektronikai és fizikai feladat: az antenna geometriája befolyásolja az érzékelőrendszerek elektromágneses és elektromos viselkedését.

Az éveken át fejlesztett tervezőeszközök segítségével optimalizálható a geometriai és az elektronikai rendszer egyaránt. Ennek eredményeként egy jól meghatározható jellemzőkkel rendelkező antennát kapunk, így elkerülhetők a bosszantó meglepetések a felszerelést követően. A tervezés hatékonyságát sok, már működő berendezés bizonyítja.

A tervezéssel nem csak a teljesítményt lehet előre meghatározni, de a vásárlónak részletes anyagot, emberléptékű tervezést és költségkalkulációt is tudunk biztosítani. Segítségével az Ön RFID projektje kézzelfoghatóvá és megvalósíthatóvá válik.