Prompter 102

134,5 kHz HDX ipari olvasóval ellátott Prompter 102 egy kicsi, de nagyra tartott eszköze a már bizonyított RFID technológiának. Más, hagyományos LF olvasókkal ellentétben egy ún. Digital Signal Processing (DSP) egységet tartalmaz, mely kitűnő teljesítménnyel és megbízhatósággal ruházza fel. A Prompter még akkor is működik, amikor már a többi olvasó felmondta a szolgálatot!

Egy Prompter 102-es önmagában is képes kezelni a legtöbb RFID rendszert. Nagyobb RFID berendezéseknél több Prompter tud egymáshoz kapcsolódni, együttesen alkotva egy erős, elosztott RFID hálózatot. A rendszerek szinkronizációja lehetővé teszi, hogy a Prompter berendezések interferenciák okozása nélkül működjenek egymás közelében.

Bár jelenleg ez a legkisebb az iD-it berendezés a telepített olvasók sorában, a Prompter mégis az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Erőteljes, mégis energiahatékony töltőjel széles hangolási skálával, melynek segítségével különféle körülmények között képes dolgozni. Ez különösen hasznos nagy fémkoncentrációjú környezetben (pl. megerősített beton padlóknál).
  • Fejlett jelfeldolgozó (DSP) alrendszer, amelyet az erőteljes TMS320C302 processzorra fejlesztettek ki, zajszűrővel és nagy megbízhatóságú adatol- vasási tulajdonsággal.
  • 1 db TX antennával és 1 vagy 2 (váltott) RX antennával működik.
  • Azonosítás visszajelzése vizuálisan és diszkrét jel biztosításával is.
  • RS485 soros kommunikáció, opcionális TCP/IP felülettel.
  • 12 VDC áramellátás, AC adapter és 24 VDC átalakító használata lehetséges.