Stentor 216/416

Kisskálájú RFID készülékeknél, az antenna és az olvasó költségei adottak. Nagyskálájú készülékeknél a teljes projekt költségei meglehetősen tekintélye- sek lehetnek. Az ID-It Stentor sorozat RFID olvasója a technikai korlátokat átlépi: egy olvasó berendezés 4 db töltő antennát és 16 db érzékelő antennát tud ellenőrizni, ezzel jelentősen csökkenti az egy antennára eső költséget. A készülék 16 csatornás olvasója lehetővé teszi akár egy 8 m széles átjáró lefedését egyetlen antennarendszerrel. Ez megengedi a jeladóval felszerelt tárgyak egymás melletti többirányú szimultán áramlását és megbízható azonosítását.

Az iD-it termékskálájának csúcsa, a Stentor 216 és Stentor 416 modellek a következő tulajdonságokkal rendelkeznek:

  • Erőteljes, mégis energiahatékony töltőjel széles hangolási skálával, melynek segítségével különféle körülmények között képes dolgozni. Ez különösen hasznos nagy fémkoncentrációjú környezetben (pl. megerősített beton padlóknál).
  • Fejlett jelfeldolgozó (DSP) alrendszer, melyet az erőteljes TMS320C302 processzorra fejlesztettek ki, zajszűrővel és nagy megbízhatóságú adatol- vasási tulajdonsággal.
  • 4 db TX antennával és 16 RX antennával rendelkezik.
  • Többcsatornás, programozható digitális be- és kimenetek, amelyek segít- ségével a koordináció és a logisztikai folyamatok külső PCL csatlakozása nélkül is felügyelhetők.
  • RS232 és TCP/IP adatkapcsolat.